De  Civitate  Deorum

The finest stallion gallery

Herrasmiesten klubi

Vaikka tavoittelemmekin mahdollisimman suurta hevosvolyymia, kasvatamme orien määrää maltillisesti: laatu menee aina määrän edelle.
Oreja on monista eri roduista ja sukulinjoista, tosin ahaltek-orit löytyvät Vecnosta ja barokkiorit Zenistä. Listalle ne on järjestetty ensin rodun mukaan, sitten suvun pituuden ja vasta viimeisenä nimen. Siitokseen tarjolla olevat orit tulevat ennen ns. "kisällioreja", jotka vielä keräävät näyttöjään tammanomistajia varten.

Orien valmiutta seurataan tähdillä, joista jokainen edustaa yhtä siitoshevosessa arvostamaamme asiaa: täydet kisatulokset; luonne- ja historiateksti; sukutaulu tai -selvitys; täydet valmennukset; arvonimet tai kantakirjaus. Kuten varmasti huomattu, mukailevat vaatimuksemme pitkälti Yleislaatuarvostelun arvostamia asioita: YLA onkin jokaisella orilla pitkässä tähtäimessä tavoitteena.
Kun orilla on vähintään kolme tähteä, on se valmis siirtymään kisällisarjasta siitosorien joukkoon.

Siitosorit

Kisälliorit

Varsat

Syntyi Rotu Nimi Linkitettyjä sukupolvia 3-v
10.12.19 Irlannincob Dyantha's North Pole 1 Syyskuussa 2020
04.03.20 Ratsuponi Rosegarden's Monteverdi 3 Joulukuussa 2020


Oritärppi


Lucifer Morningstar

Fn
prn (sbn) xx, G1-tason laukkaaja
linkitettyä sukua 1 polvi
Lucifer on tehnyt huiman hienon laukkauran upealla saavutuksella: sen sijoitusprosentti on täydet 100%, eli kertaakaan ei ole miljonääriori ( vs. 1 655 000 v€) sijoitta jäänyt.
Juoksijanominaisuuksien lisäksi Lucifer periyttää kivana plussana myös sabinokirjavuutta.

Tänään on 08.04.2020

06.03.2020
Aikataulu on pitänyt hyvin: nyt jo kolme oria, Lucifer, Tele ja Pommi, ovat jalostuskelpoisia kolmen tähtenstä turvin. Saatamme joutua myöhemmin vielä rukkaamaan tähtiarvostelujärjestelmäämme tiukemmaksi, mutta näin ensiaskeliin tämä tahti on sopiva.
Gru on menossa huhtikuun kantakirjaustilaisuuteen, ja Tele ansaitsi Fn-tittelin.

28.02.2020
Toiminta on hiljalleen lähtenyt käynnistymään näyttelyiden sekä kisojen kautta. Orien tähtiluokitusjärjestelmää on nyt muokattu hieman tiukemmaksi: siitäkin huolimatta Lucifer on kunniakkaasti Fn-arvonimen myötä ensimmäinen virallinen siitosorimme! myös komea jyhky Pomeroy on matkalla kantakirjaustilaisuuteen.

18.01.2020
Ensimmäiset PKK-näyttelyt löytyvät nyt järjestön kalenterista. Lucifer ja Snorre ovat kunniakkaasti tallin ensimmäiset näyttelyissä pyörähtäneet orit: Lucifer oli Encoressa oman luokkansa lkv, ja Snorrekin sai varsaluokassa EO-sertin.

30.12.2019
Ensimmäiset orit muuttivat talliin.

27.12.2019
Tallin sivujen rakennus aloitettu.

Yhteystiedot

Email: epolho@POISTAhotmail.com
+428 01 1223354
Strada a Tesoro 38, Chioggia, Repubblica Italiana

Ulkoasu © M Layouts | Kuvat ja muokkaus © Pölhö
© 2019-2020
Tämä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable
Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse