De  Civitate  Deorum

The finest stallion gallery

Penrose Godric


Rakennekuva.

RotuShirenhevonen
SukupuoliOri
Värimusta
Säkäkorkeus 178 cm
Syntynyt19.03.20, nyt M Layouts / raitatossu.net/mayflower-vuotias
KasvattajaPenrose Shires
OmistajaDe Civitate Deorum, VRL-01436
Rek. nro PKK4135
Päälaji Taso Sijoituksia Voittoja Tila
Valjakkoajo Noviisi 0 0 Ei kilpaile vielä
Työajo Veto, käyttöajo, kyntö 0 0 Ei kilpaile vielä

Kasvattaja kuvaili tätä varsaa adjektiiveilla urheilullinen, vireä ja karismaattinen, eikä kyllä yhtään muunnellut totuutta. Godric on pystypäinen komistus, joka tykkää pitää hieman melua itsestään ja paistattelee sitten valokeilassa saatuaan ansaitsemansa huomion. Paljon energiaa ja machon elkeitä ilmassa leijuukin, joten ihan arkajalkaihmisten hoidettavissa Godric ei ole. Ei se mikään pahansisuinen tietenkään ole, mutta unohtaa vain helposti meidät pienet ja heiveröiset kaksijalkaiset keskittyessään siihen miten uskomattoman upea itse on...

Huutamisella ja riuhtomisella ei Godricin (kuten ei minkään muun hevosen, tietysti) kanssa pääse kuitenkaan pitkälle. Voimaan ori vastaa voimalla, ja siinä painissa jäisi kyllä Mentulakin kakkoseksi. Millä järkälemäisen egoistin saa keskittymään, on silkka vaikuttavuus. Jämpti, tekemisistään varma ihminen, joka tasaisen tyyneesti kertoo pullistelevalle orille kuinka käyttäydytään, on Godricin mielestä tuhat kertaa uskottavampi kuin epävarmuuttaan rähisemällä peittävä käsittelijä. Ensimmäistä se seuraa nöyrästi, jälkimmäisen tönäisee lavalla pöpelikköön.

Valjaissa Godric loistaa. Se tietää aisojen väliin asettuessaan mikä on homman nimi, ja turhat esiintymiset ja nuoren orin höpöilyt jäävät pois. Pienesti hirnahtelee tammoille, mutta ei enempää: sumpter mode — turned on. Intoa työntekoon riittää, ja välillä saa Godricia jopa maltitella, kun se vastukseen nähden turhan suurella innolla yrittää kylmiltään lähteä riuhtomaan. Odottelukaan ei ole aina Godricin vahvimpia puolia, ja pidempiä aikoja seisoskellessa sen eteen kannattaa pistää jotain puuhailtavaa.

Sukutaulu ja -selvitys

Isälinja Norrgårds Grangubben — Lord Jamie Gray
Emälinja Namy's Tea Talk — Pevensey Tea Tales
i. Norrgårds Grangubben
KTK-II, TYH vedon talvimestari -20
m shire, 179 cm
ii. Lord Jamie Gray
KTK-II, m shire, 176 cm
iii. Lord Barnady Black
m shire, 178 cm
iie. Knowles Constance
m shire, 171 cm
ie. Mistmoor Lady macduff
VIR MVA Ch, KTK-I, rn shire, 181 cm
iei. Mistmoor Black Mahogany
rn shire, 184 cm
iee. Mistmoor Lady Macbeth
rn shire, 177 cm
e. Namy's Tea Talk
KTK-II, Ch
m shire, 173 cm
ei. Shamrock
m shire, 176 cm
eii. Sherlock
m shire, 179 cm
eie. Marion
m shire, 173 cm
ee. Pevensey Tea Tales
m shire, 171 cm
eei. Henry of Cerne
mrn shire, 178 cm
eee. Tea Rose
m shire, 171 cm

Sukuselvitys tulee ajallaan.

Jälkeläiset ja jalostusinfo

Tammojen vaatimukset Periytyvät ominaisuudet
Tila
  • Linkitettyä sukua 1-3 polvea
  • Rodultaan shire. Voidaan käyttää myös fiksuihin risteytyksiin
  • Voi olla piirretty tai valokuvallinen
  • Ei vielä määriteltävissä.
Ei ota tällä hetkellä tammoja vastaan.

Jälkeläiset

Syntyi Skp Nimi Emä Omistaja Meriitit
21.05.21 Salazar of Dzelzain Magnolia Ion Zen

Näyttelytulokset

PVM Järjestäjä Luokka Tuomari Palkinnot Mahdolliset kommentit
29.05.21 Saaristo Työhevosorit Anne KTK-sert, EM "EM: upeus. Mahtipontisen upea hevonen, joka tällä massalla vetää vaikka minkälaista kuormaa. Erinomainen rotuleima.

Kisatulokset

VVJ (sijoja 0 kpl, joista voittoja 0 kpl)
TYH (sijoja 0 kpl, joista voittoja 0 kpl)

Kuulumiset ja valmennukset

02.05.2020 | Godric saapuu

On DCD:hen saavuttu aiemminkin tyylillä, mutta ei tässä mittakaavassa — kaikista vinkkeleistä katsottuna. Autosta tuli kenties ulos vasta vieroitusikäinen varsa, mutta piru vie miten rinta rottingilla, ja darn myös missä koossa! Tuntuu hölmöltä kutsua Godricia varsaksi, sillä kaikessa pörhistelyssään se tuntui olevan melkein jo tallin aikuisten orien kokoinen. Mistä vetoa, että puolen vuoden päästä se on kasvanut jo ainakin täykkäripoikien ohitse?

Rohkeakin tämä "pikkuinen" on kuin mikä. Takana oli luultavasti sen ensimmäinen matka, eikä mikään lyhyt sellainen, josta viimeiset kilometrit Italian puolella yksin. Ei näyttänyt pahemmin hetkauttaneen. Heti karsinaan päästyään Godric löysi heinäkasan, huuteli siinä mussuttaessaan vähän muille pojille, kävi onnellisena piehtaroimaan kutterit pöllyten ja jatkoi sitten ateriointiaan. Verrattuna viikko sitten saapuneeseen Reidoon, joka edelleen kärsi stressistä ja toipui uhanneesta koliikista karsinan seinät peitettyinä, on pisteet aika pitkälti Godricin puolella...


Oritärppi


Pomeroy

VIP MVA Fn, KTK-II
rnpäis trait du nord
evm-sukuinen
Jyhkeä muotovalio-ori Pomeroy on oikea valinta, kun tahdot vahvan ja mukisemattoman työhevosen. Käytössä myös fiksuihin risteytyksiin.

Tänään on 13.06.2021

03.06.2021
Snorre VIP MVA! Godric on nyt kantakirjakelpoinen, ja suuntaakin heti elokuun tilaisuuteen.

28.03.2021
Godric sai rakennekuvan. Snorre on menossa seuraavaan kantakirjaustilaisuuteen Fn-tittelin kanssa, ja Reidolle tipahti VIP MVA-titteli. Rock The World eli "Rocky" lähti kuun alussa Glademist Foxtrotters:in riveihin.

01.01.2021
Kourallinen uusia kisällioreja. Dyantha's North Pole eli Snorre sai rakennekuvan.

20.11.2020
Shado Reido kantakirjattiin I-palkinnolla! Joukkoon liittyi ponivarsan mallinen, 75% xx-verinen täystuho Doom Date Dall.

12.07.2020
Cerenis ottaa poikkeuksellisesti tammoja vastaan suuren kyselymäärän vuoksi, vaikkei jalostusorilistalla vielä olekaan. Jos siis tahdot oikein päin kulkevan, vahvan GP-varsan kiiltokuvaoristamme, nyt on mahdollisuus varaslähtöön! ;)

26.04.2020
Joukkoon liittyi yönmusta SEA-ori Shado Reido. Soul on menossa toukokuun kantakirjaustilaisuuteen. PKK-orinäyttelyiden muutamasta luokasta odotetaan yhä tuomarointeja.

06.03.2020
Aikataulu on pitänyt hyvin: nyt jo kolme oria, Lucifer, Tele ja Pommi, ovat jalostuskelpoisia kolmen tähtenstä turvin. Saatamme joutua myöhemmin vielä rukkaamaan tähtiarvostelujärjestelmäämme tiukemmaksi, mutta näin ensiaskeliin tämä tahti on sopiva.
Gru on menossa huhtikuun kantakirjaustilaisuuteen, ja Tele ansaitsi Fn-tittelin.

28.02.2020
Toiminta on hiljalleen lähtenyt käynnistymään näyttelyiden sekä kisojen kautta. Orien tähtiluokitusjärjestelmää on nyt muokattu hieman tiukemmaksi: siitäkin huolimatta Lucifer on kunniakkaasti Fn-arvonimen myötä ensimmäinen virallinen siitosorimme! myös komea jyhky Pomeroy on matkalla kantakirjaustilaisuuteen.

18.01.2020
Ensimmäiset PKK-näyttelyt löytyvät nyt järjestön kalenterista. Lucifer ja Snorre ovat kunniakkaasti tallin ensimmäiset näyttelyissä pyörähtäneet orit: Lucifer oli Encoressa oman luokkansa lkv, ja Snorrekin sai varsaluokassa EO-sertin.

30.12.2019
Ensimmäiset orit muuttivat talliin.

27.12.2019
Tallin sivujen rakennus aloitettu.

Yhteystiedot

Email: epolho@POISTAhotmail.com
+428 01 1223354
Strada a Tesoro 38, Chioggia, Repubblica Italiana

Ulkoasu © M Layouts | Kuvat ja muokkaus © Pölhö
© 2019-2021
Tämä on virtuaalitalli / this is a sim-game stable
Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse