Haukkalevä

Hevostaidetta ja hevosten taidetta

Taidetta niin kentällä, kuin myös kankaalla

Muotokuvat, kirjojen kuvitukset, tunnusten suunnittelu (myös heraldiikka) sekä erilaiset havainne- ja kaaviokuvat — mitä tarvitsetkin, sen teen!
Välineinä ovat digitaaliset alustat, puu- ja vesivärit, akryylimaalit sekä öljyvärit. Erilaisia tekniikoita voi myös yhdistellä: voin esimerkiksi aloittaa kuvan vesiväreillä ja viimeistellä siitä printin digimuodossa.
Ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut.Kaikkiin hintoihin sisältyy alv.

(Unennäkijä-näyttelyn tauluja on tulossa myyntiin vielä syksyn 2023 aikana. Myytävät eivät ole vielä galleriassaan, mutta lähetän tauluista etukäteen kuvia pyydettäessä.)

Hinnasto digitaalitöille

Mikäli haluat kuvat printtitarkkuudella (eli tulosteena suuremmaksi kuin A5), hintoihin lisätään 20 €. Verkkokäyttöiset kuvat ovat max. 1000 x 800 px leveitä (RGB-8, 300 dpi).
Printtikäyttöön tulevien kuvien koko määräytyy halutun tulosteen mukaan (CMYK-8, 300 dpi). Klikkaamalla kuvausta näet esimerkkipiirroksen.

Digitaalinen semirealistinen kuva printtitarkkuudella 60 €
Digitaalinen tyylitelty kuva 45 €

Hinnasto akvarelleille ja puuväritöille

Mikäli haluat tarkan ja erityisen yksityiskohtaisen taustan, hintaan lisätään 25 €.
Jos sinulla on erikseen toivetta paperilaadusta, kerrothan siitä tilauksen yhteydessä. A5 ja sitä pienemmät 50 € A4 75 € A3 100 € A2 140 €

Öljyvärimaalaukset

Öljyvärimaalauksen hinta sovitaan aina erikseen tilauksen yhteydessä. Hintaan vaikuttaa taulun koko sekä yksityiskohtaisuus. Lähtöhinta on 150 €. Öljyvärityötä tilatessa kannattaa ottaa huomioon pitkä valmistumisaika. Jokaisen kerroksen tulisi saada kuivua ainakin kuukauden verran, joten työtä voi joutua odottamaan. Kaikki työt vernissataan oletuksena, joten mikäli et tahdo pinnoittaa maalausta/tahdot tehdä sen itse, muistathan mainita sen tilauksen yhteydessä!

Erityistoiveista

Kuvissa esiintyy oletuksena yksi henkilö/ratsukko. Mikäli tahdot kuviin huoliteltuja lisähahmoja, lisätään hintaan 10 €/hahmo.

Mikäli haluat tarkan ja erityisen yksityiskohtaisen taustan, hintaan lisätään 25 €

Valmiita näyttelytauluja on mahdollista ostaa myös osamaksuissa.