Ishtarin uusi koti: http://unikuva.altervista.org/h/ishtar/index.html

Ishtar

KTK-III, Fn
ahaltek, 155 cm korkea ja väriltään mustanvoikko.
Syntynyt 12.03.2018, eli iältään M Layouts / raitatossu.net/mayflower-vuotias.
Courser, peruskoulutettu
_____________
Kasvattanut Altyn Stud
Omistajana Vecno Stud (VRL-01436)

Uudelleenkoulutuksessa, ex-laukkaaja.
PKK3600

Kantakirjattu III-palkinnolla, arviointi näyttelytuloksissa
Fn myönnetty 19.02.2021


Rakennekuva viimeiseltä laukkakaudelta 2018.Tytöt eivät olleet yksin vilvoittelemassa kesäillassaan.


Ensimmäinen yö sujui näissä merkeissä...


Ishtar saapuu Vecnoon.


Myyntikuva.

Höyhen tuulessa

Ishtar on kiltti mutta sitäkin herkempi. Aavikkoprinsessan pasmat menevät sekaisin kun rutiiniin tulee pieniäkin poikkeuksia, ja vaikka kilttinä tammana se ei lähdekään ryysimään pakoon niin kovasti kyllä pärisee, vahtii ja korskuu. Kun käsittelijä pitää omat energiat rauhallisina tyyntyy Ishtar pian, mutta ihmisen jännittyessä on katastrofi valmis.
Hoitaessa Ishtar on jokseenkin levoton, yksin ollessaan suorastaan hervoton: tamma on todella riippuvainen muista hevosista, ja sen siedättäminen yksinoloon tuntuu todelliselta ikuisuusprojektilta. Seuran kanssa Ishtar steppaa ja kuopii pelkästään malttamattomuuttaan, mutta mitään ikävää hän ei tahdo aiheuttaa: kaikessa herkkyydessään Ishtar on hyvin huomaavainen, ja steppaillessaankin hän koittaa väistää ihmistä mikäli vain ehtii pienen kaksijalkaisen huomaamaan...

Ratsuna Ishtar on paljon helpompi kuin maasta käsin antaa ymmärtää. Se on kevyt ja painoavuille erittäin kuuliainen, mutta ei mikään turha hyppyherne. Jos Ishtar jotain säikähtää, ottaa se pienen sivuloikan tai pyrähdyksen ja jää sitten ihmetellen korskumaan ja tuijottamaan järkytyksen aiheuttajaa. Rauhallisen, tutun luottoratsastajan kanssa säikkymistä ei tule välttämättä lainkaan.
Radalla liian lähelle tunkevat ratsukot hermostuttavat Ishtaria, mutta silloinkin tamma yleensä vain koventaa vauhtiaan eikä esittele mitään ylimääräisiä mooveja.

Sukutaulu

EVM-sukuinen
i.  Azazdan Gyr
mvkko at, 158 cm
ii. Aberleik
vkko at, 160 cm
iii. Assur
vkko at, 157 cm
iie. Rifa
prt at, 156 cm
ie. Otulyk
m at, 158 cm
iei. Iklik
m at, 158 cm
iee. Oshnur
m at, 159 cm
e. Imi-Ygl
tprt at, 153 cm
ei. Pohmlan
prt at, 155 cm
eii. Pigir
m at, 159 cm
eie. Enja
trn at, 154 cm
ee. Idola
prt at, 156 cm
eei. Jan-Jan
prt at, 156 cm
eee. Izlimis
prn at, 155 cm

Jälkeläiset

Periyttää voikkovärejä ja ahaltekeksikin hyvin niukkoja jouhia. Geenitestattu, ei naked foal-geeniä "kaljuudestaan" huolimatta.

Syntyi Skp. Nimi Isä Omistaja Muuta
21.02.2021 Pazyl VEC Pazuzu Kristiina Korpi -
25.02.2020 Idili VEC Pazuzu Vecno / VRL-01436 -

Näyttelytulokset

Ajantasaiset näyttelytulokset löytyvät PKK-rekisterisivulta.

16.06.20, Hukkapiilo, hevostammat, tuom. Lissu: EO-sert [1]
05.03.20, Kurjenpesä, tammat, tuom. Lissu T: EO-sert

Kantakirjauslausunto

62%
- Varsamainen, pää suuriluinen. Jalat melko hyväasentoiset, mutta epäsymmetriset, astuu edestä ristiin. Ihastutava väri!

Kisakalenterit

Laukkatiedot: LJ 32522
Ajantasaiset laukkatiedot löydät LJ:n sivuilta.
Kisakausi on käynnissä.
VHRY (voittoja 0 kpl, sijoituksia 1 kpl, CUP 0 kpl)
10.04.20, Dragon Age Estate, korealainen rata, 2/37

Palkintoja

Valmennukset

LOREMI IPSUMI BLABA BLAA.

Päiväkirja

02.07.2019 | Saapuminen Vecnoon
» Lue koko tarina
Tummanpuhuva tamma korskui ja muljautteli silmiään astellessaan ilta-auringon valaisemalla kinttupolulla. Sen sirot jalat tikkasivat suuntaan jos toiseenkin sen näköisinä etteivät oikein tienneet mihin asettua, ja miten. "Soo-o" Efim tyynnytteli vierellään pomppivaa tammaa. Karla ratsasti heidän edellään Lyobekilla, jonka toivottiin rauhoittavan herkkäsieluista uutta tulokasta teräshermo-olemuksellaan. Talutettavaa ei kuitenkaan paljoa helpottanut vieraan orin läsnäolo, vaan se tuntui hermostuvan koko ajan enemmän.

Ishtarin pitkä matka oli tulossa päätökseensä: se oli tehnyt muuttoliikkeen Pietarista kuljetusauton kyydissä taigavyöhykkeelle saakka, ja nyt viimeiset kilometrit Vecnoon sen oli taitettava polkua pitkin. Ishtarilla ei ollut mukanaan muuta kuin päässään oleva naruriimu ja jockeynsä sille mukaan antama aladya, kaiken muun entisen elämänsä se joutui jättämään taakseen. Suurelta laukkatallilta ja tasaisilta hiekkaradoilta on raadollista tulla heitetyksi keskelle erämaata juurakoiden ja kivien sekaan, ilmassa pilvenä parveilevien mäkäräisten syötäväksi, tuntemattomien ihmisten ja hevosten joukkoon. Ishtar oli siis hyvästä syystä peloissaan.