Menoissa ja meiningeissä mukana

Vuosi 2019

Tulossa on kaikenlaista tapahtumaa, kuten esimerkiksi:

Vuosi 2018

01.12.2018 Lokakuun loppupuolella talliin muutti ahaltek-tamma Damali. Hän on oikein herkkä, kiltti ja klassisen kaunis turkmeeniprinsessa, tulevan ahaltek-kasvatuksemme aloitus. ;) Damalia perusratsukoulutetaan kunhan hän hieman kotiutuu, katsotaan mihin lajiin hän sitten päätyy!

14.07.2018
Täplä varsoi varmasti maailman suloisimman pienen tammavarsan! Aamutalliin mennessä Sonja ihmetteli, miten Merlot on oikein päässyt Täplän karsinaan, kunnes tajusi että eihän se olekaan Merlot... Yön aikana Täplä oli varsonut ammattilaisen elkein yksikseen, Merlot viereisessä karsinassa "kätilönään", eikä meidän tehtäväksi jäänyt muuta kuin ihastella emänsä kuivaksi puhdistamaa raudikkovarsaa.
Tomeran ja reippaan pikkuneidin nimeksi tuli Tähkämö, hän kun syntyi sopivasti heinänteon aikana. Lenkurajalkainen prinsessamme on hyvin seurallinen ja utelias, ja Täplä-mamma saakin välillä olla häntä toppuuttelemassa ja ohjailemassa. Suunnitelmien mukaan Tähkämö olisi tulossa myyntiin, mutta saas nähdä raaskitaanko tästä luopua... Ehkä sitten neitokaisen tullessa uhmaikään päätös on helpompi! :D

Aiemmin vuonna 2018